Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, Mühendislik Topluluğunu ağırladı

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulunu ağırladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray Üniversitesi Mühendislik Topluluğu Başkanı Fatma Güler ve ekibini misafir etti.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, topluluk tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alındı. Oda tarafından gerçekleştiren faaliyet hakkında biler veren Yönetim Kurulu heyeti, Mühendislik Topluluğu öğrencilerinin çalışmalarına değinildi.
Topluluk tarafından yürütülen çalışma ve projelerin değinildiği toplantıda, TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu tarafından yapılan çalışmalar aktarıldı. Üniversiteli gençlerin yürüttüğü çalışmaların ele alındığı toplantıda faaliyetler arttırılmasına yönelik değerlendirme yapıldı.

Haber: Fatma Altınok