Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TDV ve Proje Ortaklarından Anlamlı İftar: 400 Kişilik Buluşma Bereketi!

Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam

Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu, Türkiye Diyanet Vakfı ve proje ortakları erkek ve kız Kur’an Kursu destekleriyle düzenlediği 400 kişilik iftar yemeği, ilgi ve coşkuyla gerçekleşti. Katılımcılar arasında İl Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü ve diğer önemli isimler yer aldı.

Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu, Türkiye Diyanet Vakfı ve proje ortaklarının katkılarıyla unutulmaz bir iftar etkinliğine ev sahipliği yaptı. Okulun ev sahipliğinde düzenlenen 400 kişilik iftar yemeğine, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alparslan, İl Müftüsü Veysel Işıldar, il milli eğitim müdür yardımcıları, il müftü yardımcıları, Memur-Sen Başkanı Murat Görmez, Milli Eğitim ve Müftülük Şube Müdürleri, Kur’an Kursu Yöneticileri, Öğreticileri, Öğretmenleri ve misafirler katıldı.

Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, bir araya gelmenin mutluluğu ve iftarın bereketi paylaşıldı. Etkinlikte, Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bayram Demirtaş, Okul Ailesi adına düzenlenen iftar programına, katkı ve emek sağlayan herkese teşekkür etti. Bu anlamlı buluşma, dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirerek, toplumda olumlu etkiler yarattı. Haber; Avni Kuru