Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TBMM’de Aksaraylı isimlerden anlamlı buluşma

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette, Hüseyin Altınsoy, Rıfat Kaya’yı misafir etti. Gazi Meclis’te gerçekleşen buluşma, samimi bir atmosferde geçti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette, Hüseyin Altınsoy, Rıfat Kaya’yı

Ziyarette, sağlık çalışanlarının durumu ve sendikal çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aksaray’daki sağlık hizmetlerine dair değerlendirmeler de gündeme geldi.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını ifade etti. Görüşmenin, iş birliği ve iletişimin güçlenmesine katkı sunduğu belirtildi.

Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Rıfat Kaya da misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının sahadaki taleplerini aktarma fırsatı bulduklarını söyledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Haber Merkezi