Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tatlı su çeşmesi önüne su doldurmak için durdu; Otomobil çarptı!

Aksaray’da tatlı su doldurmak için çeşme başında duran bir vatandaş, park halindeki aracına başka bir otomobilin çarpması sonucu büyük bir tehlike atlattı. Neyse ki olayda yaralanan olmadı.

Aksaray’da tatlı su doldurmak

Kaza, Aksaray’ın Ereğlikapı Mahallesi Selçuk Bulvarı’nda bulunan tatlı su çeşmesi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 68 DZ 886 plakalı otomobilin sürücüsü, araçtan inerek çeşmeden su doldurmak için aracını kenara park etti. Tam bu sırada, 52 EC 450 plakalı otomobili kullanan 19 yaşındaki M.C., başka bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki araca çarptı.

Kazanın etkisiyle iki araçta da maddi hasar oluşurken, olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekipleri her iki sürücünün de sağlık durumunu kontrol etti, herhangi bir yaralanma olmadığını tespit etti.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak kazaya neden olduğu öne sürülen diğer aracı tespit etmek için çalışma başlattı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. Celil Acar