Tiyatro gösterisine Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun, Belediye Başkanı Fahri Solak, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe protokolü, oyunu vatandaşlarla birlikte izleyerek sanatın birleştirici gücüne dikkat çekti.

Sahnelenen oyun, Shakespeare’in eserlerinden derlenen esprili ve eğlenceli bir uyarlama ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Salonun dolup taştığı gösteride zaman zaman kahkaha sesleri yükseldi.
Kaymakam Göksun, gösteri sonrası emeği geçen oyunculara ve organizasyon ekibine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin ilçede daha sık yapılmasını temenni etti. Belediye Başkanı Solak da kültürel faaliyetlere desteklerinin süreceğini vurguladı.
Etkinlik sonunda izleyiciler oyuncuları ayakta alkışlayarak beğenilerini dile getirdi. İlçe halkı, böyle kültürel etkinliklerin ilçenin sosyal hayatına büyük katkı sağladığını ifade etti.
Fatma Altınok

