Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda Gazze için kampanya: Yardımlar yola çıktı

Sultanhanı İlçe Müftülüğü koordinasyonunda Yeşiltömek İlkokulu ve Ortaokulu, Sultanhanı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi ve Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımıyla ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında anlamlı bir dayanışma etkinliği gerçekleştirildi.

Sultanhanı İlçe Müftülüğü koordinasyonunda Yeşiltömek İlkokulu ve Ortaokulu, Sultanhanı Anadolu

Etkinlikte, Gazze için bebek bezi, battaniye, kuru bakliyat gibi ayni yardımlar toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili kurumlara teslim edildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyasında, birlik, merhamet ve paylaşma duygularının önemi vurgulandı.

Sultanhanı İlçe Müftülüğü yetkilileri, etkinliğin amacının çocuklarda yardımlaşma ve empati duygusunu güçlendirmek olduğunu belirterek, “Bu tür faaliyetler, öğrencilerimizin hem insani hem de dini değerleri içselleştirmesine katkı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

Okul yöneticileri de kampanyanın öğrenciler arasında büyük bir duyarlılık oluşturduğunu ifade ederken, yardımların toplanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ettiler.

Program, dualarla sona ererken, ÇEDES projesi kapsamında dayanışma ve iyilik temalı etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

Fatma Altınok