Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sporla yaşamın kapıları açılıyor: Aksaray’da spor okullarına kayıt başladı!

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın çağrısıyla, Aksaray’da spor tutkunu çocukları GSB Spor Okulları’na ve GSB Engelsiz Spor Okulları’na kayıt olmaya davet ediyor. Onlarca spor branşında kayıtların başladığı belirtilirken, başvuruların çeşitli spor salonlarında ve e-devlet üzerinden yapılabileceği duyuruldu.

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çocukların sporla buluşmalarını teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir spor programını duyurdu. İl Müdürü Aslan Yıldız, “İşte branşlarımız” diyerek Aksaraylı çocukları spor yapmaya çağırdı.

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’na kayıtların başladığını duyuran Yıldız, çocukların ilgi ve yeteneklerine uygun birçok spor branşının bulunduğunu belirtti. Havali-atesli silahlar, görme engelliler futbol, masa tenisi, badminton, atletizm, cimnastik, basketbol, voleybol, hentbol, güreş, kick boks, taekwondo, okçuluk, boks, judo ve tenis gibi birçok branşın yer aldığı program, çocuklara geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Başvuruların Atatürk Spor Salonu, Aksaray Spor Salonu ve Dağılgan Spor Kopleksinde alınacağını duyuran İl Müdürlüğü, ayrıca e-devlet üzerinden de başvuru yapılabileceğini belirtti. Spora ilgi duyan tüm çocuklar, bu fırsatı değerlendirerek sporla dolu bir yaz geçirebilir ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirler. Ağustos Gerçe