Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Spor Lisesi yarı finalde: Hedef Türkiye Şampiyonası

 Aksaray Spor Lisesi Hentbol Takımı, okul–kulüp iş birliğiyle altyapıdan yetişen sporcularıyla Okul Sporları yarı finallerinde mücadele edecek. Gaziantep’te düzenlenecek organizasyonda güçlü rakiplerle karşılaşacak olan ekip, Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedefliyor.

 Aksaray Spor Lisesi Hentbol Takımı, okul–kulüp iş birliğiyle altyapıdan yetişen

Yarı finallerde Aksaray Spor Lisesi, Kıbrıs, Adana, Bingöl, Van, Mersin, Osmaniye ve Sivas temsilcileri ile aynı grupta yer alacak. Genç sporcular, grup müsabakalarında ilk iki sırada yer alarak Amasya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak sekiz takım arasına girmeyi amaçlıyor. Karşılaşmaların yüksek tempolu ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Gaziantep’teki yarı finallerin yanı sıra Kütahya, Burdur ve Erzurum’da da eş zamanlı organizasyonlar düzenlenecek. Bu dört merkezde oynanacak müsabakalar sonucunda her gruptan ikişer takım, toplamda sekiz ekip Türkiye Şampiyonluğu için mücadele etme hakkı elde edecek.

Okul–kulüp iş birliği modeliyle çalışmalarını sürdüren Aksaray Spor Lisesi, altyapıya verdiği önemle dikkat çekiyor. Hedeflerini Türkiye Şampiyonasında yeniden üst sıralar olarak belirleyen ekip, Gaziantep’te sergileyeceği performansla hem Aksaray’ı temsil edecek hem de hentbol camiasında adından söz ettirmeyi amaçlıyor.

Ağustos Gerçe