Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Silahla kutlamalara Jandarma darbesi; Çok sayıda silahlar ele geçirildi

Aksaray’ın Eskil ilçesinde düğün ve asker eğlencelerinde havaya ateş edenlere yönelik operasyonda ne ele geçirildi? Jandarmanın eş zamanlı baskınlarında ruhsatsız silah ve mühimmat bulundu.

Aksaray’ın Eskil ilçesinde düğün ve asker eğlencelerinde havaya ateş edenlere

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından, düğün, nişan ve asker eğlencesi gibi etkinliklerde meskûn mahallerde silahla havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye sokan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Çalışmalar, Eskil Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütüldü.
Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ile Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirilen sanal devriyeler ve istihbari çalışmalar sonucunda, Eskil ilçesi mülki sınırları içerisinde söz konusu olaylara karıştığı tespit edilen şüphelilere ait 8 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.
Operasyonlarda; 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet ruhsatsız tabanca, 72 adet av tüfeği fişeği, 35 adet tabanca fişeği ile 2 adet bıçak ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmata Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda el konuldu.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden silahla havaya ateş etme olaylarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.
Olayla ilgili 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Haber Merkezi