Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SGK duyurdu;Aksaray’da Emeklilere Özel İndirimler Başladı! İşte detaylar…

Aksaray’da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından başlatılan “Emekliler Yılı” projesi kapsamında, emeklilere özel indirimler sunulmaya başlandı. Proje, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek ve onlara sağlanan hizmetlerin değerini artırmak amacıyla hayata geçirildi.

Aksaray'da Sosyal Güvenlik Kurumu

Aksaray İl Müdürlüğü’nün yaptığı paylaşıma göre, 2024 yılı boyunca çeşitli firmalar emeklilere yönelik özel indirimler sağlayacak. İşte bazı firmalar ve sundukları indirim oranları:

Aytemiz Akaryakıt İstasyonu (Dağ Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.): %4 indirim
Ciğerci Şahin (Aden Sucukları Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.):%10 indirim
Damla Mobilya İşyeri (Damar Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.):%15 indirim
Bambi Yatak İşyeri (Damar Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.): %15 indirim
English Time Yabancı Dil Kursu (Özel Aksaray Vatan Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.): %20 indirim
Özel Aksaray Hastanesi (Aksaray Umut Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.):%10 indirim

Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri, projenin emeklilere yönelik sağlık hizmetlerinden kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazede sosyal hakların genişletilmesini amaçladıklarını belirtti. Proje kapsamında indirimlerden yararlanmak isteyen emeklilerin, ilgili firmalara kimliklerini ibraz ederek başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Detaylı bilgilendirme ve projenin gelişmeleri için Sosyal Güvenlik Kurumu Aksaray İl Müdürlüğü’nün resmi web sitesi ziyaret edilebilir. Emeklilere yönelik sunulan bu özel indirimlerin, 2024 yılının emekliler için daha huzurlu ve sağlıklı geçmesine katkı sağlaması bekleniyor. Ağustos Gerçe