Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit Anneleri, Özel Bireylerin Hazırladığı Hediyelerle Sarıldı!

Aksaray’da Ağaçören, Sarıyahşi ve Ortaköy’den gelen şehit anneleri, Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi’nde duygusal anlar yaşadı

Aksaray’da Ağaçören, Sarıyahşi ve

Ortaköy Kaymakamı ve Kuruluş Müdürü eşliğinde anlamlı bir program: Şehitlerimizin resimleriyle bezenmiş el işlemesi tabaklar, annelerimize duygusal anlar yaşattı.

Aksaray’ın Ağaçören, Sarıyahşi ve Ortaköy ilçelerinden gelen şehit anneleri, duygusal bir buluşma için Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi’nde bir araya geldi. Programa, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe ve Kuruluş Müdürü Sn. Seçil Koçak’ da katılarak anlamlı bir destek verdiler.

Etkinlik kapsamında, merkezde kalan özel bireylerin el emeği ile hazırladığı ve şehitlerin resimleriyle süslenen el işlemesi tabaklar, şehit annelerine hediye edildi. Bu özel hediyenin sunumu sırasında duygusal anlar yaşandı ve annelerin yürekleri, şehitlerin resimleriyle süslenmiş bu tabaklarla ısındı.

Programın sonunda, katılımcılar arasında birlik ve dayanışma duyguları ön plana çıktı. Analar, yaşadıkları acıları paylaşmanın yanı sıra, bir arada olmanın verdiği güçle desteklerini bir kez daha hissettiler.

Bu anlamlı etkinlik, şehitlerimizin emanetleri olan annelerin bir araya gelerek birlikte duygusal anlar yaşamasını sağladı. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak için yapılan bu tür etkinlikler, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeye yönelik önemli adım olarak değerlendirildi. Fatma Altınok