Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Sen, çalışanlarına moral ve motivasyon programı düzenledi!

Sağlık Sen, Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının çabalarını takdir etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla bir program düzenledi.

Sağlık Sen, Sağlık ve

İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, Sağlık Sen Başkanı Rıfat Kaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çalışanların toplum sağlığındaki önemli rolü vurgulandı. Program, birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesine ve çalışanların birbirlerini desteklemesine olanak sağladı.

Sağlık Sen, sağlık ve sosyal hizmet alanında çalışanlarına moral ve motivasyon desteği sağlamak için bir program düzenledi. İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, Sağlık Sen Başkanı Rıfat Kaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, çalışanların çabalarını takdir ederek pozitif bir atmosfer oluşturdu.

Rıfat Kaya, etkinliğin amacının çalışanların moralini ve motivasyonunu artırmak olduğunu belirterek, çalışanların toplum sağlığındaki kritik rolüne vurgu yaptı.

Abdullah Güleç ise çalışanlara daha fazla destek ve ihtiyaçlarının karşılanması için çaba gösterileceğini ifade etti.

Programın bir parçası olan Nurettin Ulaş, benzersiz bir fırsat sunan bu tür programların önemine değinerek, birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı. Etkinlik, çalışanların birbirlerini desteklemesi ve motive etmesi açısından önemli bir rol oynadı. Bu tür organizasyonların, çalışanların moral ve motivasyonunu artırmada kritik bir rol oynadığına işaret edildi. Hakan Hidayet Deniz