Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 Rektör Arıbaş’tan, Öğrenciler için nahif bir çalışma

Rektör Arıbaş’tan, Öğrenciler için

Rektör Arıbaş’tan, Öğrenciler için nahif bir çalışma

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Aksaray Üniversitesinde öğrenim görmek için gelen öğrencileri, Aksaray Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı servis araçları terminalden alıp yurtlarına ücretsiz olarak taşıyacak.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Üniversitemize gelen öğrencilerimizin yurtlara gitmek için yollarda ilk gün sıkıntı yaşamalarını istemiyoruz. Bunun için öğrencilerimiz gelmeden böyle bir tedbir alarak öğrencilerimiz Aksaray şehrine geldikleri zaman terminalde onları bekleyen ve yurtlarına ücretsiz taşıma işi yapacak servis araçlarını göreceklerdir. Bu servis araçları öğrenci hangi yurda gidecekse o servis aracına binerek, eşyaları ile birlikte yurduna ve Aksaray’a ücretsiz olarak taşınacaktır” dedi.

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıymetli Öğrencilerimiz, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında 08;30- 17;00 saatleri arasında sizleri Aksaray Şehirlerarası otobüs terminalinde karşılıyor, Aksaray Erkek Yurdu, Hamid-i Veli Erkek Yurdu, Aksaray Kız Yurdu, Sultan Mesud Erkek Yurdu, Mahperi Hatun Kız Yurdu, Alime Hatun Kız Yurdu, Cemaleddin Aksaray-ı Kız yurduna ücretsiz servislerimizle bırakıyoruz diyerek naif bir harekette bulundu. haber: Ağustos GERÇE