Ramazan ayının manevi atmosferi Aksaray’da her geçen gün daha da hissediliyor. AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, teşkilat üyeleriyle birlikte başlattığı “Çat Kapı” iftar ziyaretleriyle mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Son durağı Zafer Mahallesi olan Aktürk, ev ziyaretleri yaparak Ramazan’ın bereketini ve huzurunu vatandaşlarla paylaştı.
İl Başkanı Hamza Aktürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan’a duyulan özlemi “#OKadarÖzlemişizKi” etiketiyle dile getirdi. “Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında vatandaşlarımızın yanında olmaya ve hayır dualarını almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Aktürk, ziyaretlerin süreceğini vurguladı.
İftar öncesi vatandaşların kapısını çalan İl Başkanı ve teşkilat üyeleri, hane halkıyla sohbet edip taleplerini dinledi. Mahalle sakinleriyle Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu yaşadıklarını belirten Aktürk, “Bu mübarek ay, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileme zamanıdır” dedi.
Aktürk’ün gerçekleştirdiği ziyaretlerde özellikle yaşlı vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi ailelerle yakından ilgilenildiği dikkat çekti. İl başkanı, Ramazan boyunca farklı mahallelerde bu ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, vatandaşlarla gönül köprülerini güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Fatma Altınok