Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy heyetinden Vali Kumbuzoğlu’na ziyaret

Ortaköy Belediye Başkanı ve

Ortaköy Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı, yeni atanan Valiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Baba, beraberlerinde İl Genel Meclisi Üyeleri Akıp Ekici, Mehmet Çakıroğlu ve İzzet Demiryürek ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aksaray’a atanan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni vali atamasının ardından gerçekleşen ziyarette, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Baba, Aksaray’ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler. İl Genel Meclisi Üyeleri de ziyarette hazır bulunarak yeni valiye desteklerini iletti.

Ziyaret sırasında yapılan konuşmalarda, ilçenin ve ilin kalkınması, refahının arttırılması ve halkın hizmete daha iyi erişimi gibi konuların ele alındığı belirtildi. Vali Kumbuzoğlu ise nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile yakın işbirliği içinde çalışmayı hedeflediğini ifade etti.

Bu anlamlı ziyaret, ilçe yöneticileri ile yeni vali arasındaki işbirliğini ve dayanışmayı vurgularken, yerel yönetimlerin koordinasyonunun bölgenin gelişimine nasıl katkı sağlayabileceğine dair de bir örnek teşkil etti.Haber; Avni Kuru