Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önder Karaveli, Şehrimize ve taraftarımıza kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli, hafta sonunda başlayacak olan Türkiye 2’nci ligi müsabakalarının öncesinde Aksaray Belediyesporlu taraftarlara seslenerek sabır ve destek istedi.

Teknik direktör Önder Karaveli kulübün bütçesine uygun şekilde 25 kişilik yepyeni bir takım kurduklarını ve bu yepyeni takımla yeni bir ligde mücadele edeceklerini belirterek, geçen yıldan takımda kalma bir oyuncumuz var ve yepyeni bir takım kurduk. Bu takımın başarılı olması için çalışacağız” dedi.

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli yaptığı açıklamada, 68 Aksaray Belediyespor’a gönül verenleri 2023-2024 futbol sezonunun güzel geçmesi dileğiyle selamlıyorum.

Beni bu kulübe getiren şahsıma ve ekibime gösterilen samimiyeti ve ilgiyi karşılık verebilmek için çalışıyoruz. 10 Temmuz 2023’ten bu yana tesislerimiz yenilendiği için Kızılcahamam’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni lige, yeni takım oluşturmanın zor süreç olduğunu deneyimledik. Yönetim kurulumuzun desteği ile koşullarımıza en uygun takımı oluşturmaya çalıştık.

Aksaray halkına söz verdiğimiz vazgeçmeyen takıma en uygun oyuncuları bulmak için kadromuza değişiklikler yaparak bu hafta başlayacak lige hazırlandık” dedi.

Aksaraylılara da seslenen Motolüx 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Önder Karaveli,  Sevgili 68 Aksaray Belediyespor taraftarları, desteğiniz ve sabrınıza ihtiyacımız var diyerek, oyunun ve takımın gücüne inanarak antrenmanlarımızı yapıyoruz. Siyah beyaz formayı sizin kadar heyecanla üzerine giyecek ve sahip olduğu futbol değerlerini sonuna

kadar sahaya yansıtacak bir oyuncu topluluğuna sahipsiniz.

Öncelikle ayaklarımızı bulunduğumuz yere sağlam basacağız. Süreç bize gerçekçi hedefleri gösterecektir. Şehrimize ve taraftarlarımıza kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılarımla” dedi. Haber: Ağustos GERÇE