Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğretmenlerin Sesi: Gerçek Sorunlara Odaklanın, Rotasyon Tartışmalarına Son Verin!

Aksaray Türk Eğitim Sen

Aksaray Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak, öğretmenlerin rotasyon endişeleri yerine gerçek sorunlara odaklanılması çağrısında bulundu. Öğretmenlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için somut adımlar atılmasını vurguladı.

Aksaray Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak, öğretmenlerin rotasyon endişeleri yerine gerçek sorunlara odaklanılması gerektiği çağrısında bulundu. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmenlerin temel taleplerini dikkate alması gerektiğini vurgulayan Toprak, öğretmenlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için somut adımlar atılmasını istiyor.

Rotasyon tartışmalarının öğretmenlerin huzurunu bozacağını belirten Toprak, öğretmenlerin taleplerinin ciddiyetle ele alınması gerektiğini vurguladı. Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun hayata geçirilmesi, maaşların iyileştirilmesi, ek ders ücretlerinin artırılması gibi konuların öncelikli olarak ele alınması gerektiğini belirtti.

Toprak ayrıca, proje okullarının yönetici ve öğretmen atamalarının liyakate dayalı yapılması, bekleyen öğretmen atamalarının acilen gerçekleştirilmesi gibi konuların da önemine dikkat çekti. Öğretmenlerin taleplerine kulak verilmesi ve çözüm odaklı adımların atılması gerektiğini vurgulayan Toprak, rotasyon gibi tartışmalı konuların gündemden düşürülmesi çağrısı yaptı. Haber; Fatma Altınok