Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O Milletvekili şimdi yaşam mücadelesi veriyor

Aksaray Belediyesi’nin Haluk Şahin

Aksaray Belediyesi’nin Haluk Şahin Yazgı zamanında Fatih Mahallesine yapmış olduğu Aksaray’ın ilk tematik parkı özelliğini taşıyan Karabağ Tematik Parkının ve Karabağ şehitlerimiz anısı dikilen anıtımızın açılışı Azerbaycan parlamentosunun üyesi Ganire Paşeyeva hanımefendinin teşrifleri ile gerçekleştirilmişti. Açılışına katılan Azerbaycan Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Üyesi AKPM’nin Üyesi Siyasi Bilimler Doktoru Ganire Paşayeva yaşam mücadelesi veriyor.

Avrupa Parlamentosunda Türkiye aleyhine yapılan bir konuşmaya aldığı söz hakkı ile Türkiye ve Türk halkını savunan Ganire Paşayeva, Burada Türkler yok siz neden Türkiye’yi savunuyorsunuz diyen Avrupa Birliği üyesine ‘Biz de Türk’üz’ diyerek cevap veren Avrupa Parlamentosunu susturan Ganire Paşayeva Aksaray’da somun ekmek pişirmişti!

Aksaray’da zamanında yaptığı ziyaretle Türkiye ile Azerbaycan arasındaki dostluk köprüsünün iyice pekiştirilmesine vesilen olan Paşayeva, Şimdi komada yaşam mücadelesi veriyor.

Azerbaycan Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Üyesi AKPM’nin Üyesi Siyasi Bilimler Doktoru Ganire Paşayeva’nın komada olduğu açıklandı.

Azerbaycanlı güzel milletvekili daha önce Aksaray’ı ziyaret ederek Somuncu Baba fırınında somun ekmek pişirerek manevi anlamda güzel bir katkıda bulunmuştu.

Özel olarak üretilen ballı somunu çok beğenen Ganire Paşayeva Aksaray ve Somuncu baba ile ilgili kitap yazmak istediğini ifade ederek ilk fırsatta yeniden Aksaray’a gelerek manevi duyguları yeniden tatmak istediğini vurgulamıştı. Haber: Ağustos GERÇE