Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O ilçede Otonomi Galericiler Sitesi çalışmaları takip edildi

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Şaban Uğur ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkan Yardımcısı Rafet Altınpınar, ilçede yapımı devam etmekte olan ATSO Otonomi Galericiler Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Şaban

Heyet, proje alanında yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde gözlemleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yapılan incelemelerde, sitenin fiziki ilerleme durumu, altyapı çalışmaları ve planlanan teslim süreci değerlendirildi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte galericilerin modern, düzenli ve güvenli bir ticaret alanına kavuşacağı vurgulandı.

ATSO Otonomi Galericiler Sitesi’nin yalnızca araç alım-satımına değil, aynı zamanda bölgedeki ticaret hacminin artmasına da katkı sağlayacağı belirtiliyor. Proje tamamlandığında, Ortaköy ekonomisine canlılık getirmesi, istihdama destek olması ve ilçenin ticari potansiyelini yükseltmesi bekleniyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, yapılan yatırımların ilçenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Bu proje, Ortaköy’ün ticari kimliğini güçlendirecek. İlçemize değer katacak her çalışmanın destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.i

Ağustos Gerçe