Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necati Belgemen’den şaşırtıcı açıklamalar: ‘Hiçbir senaryo beni etkilemez!

Eskil Belediye Başkanı Belgemen’den net mesajlar: Halkımız ve memleketimiz önemli dedi.

Eskil Belediye Başkanı Belgemen'den

Önceki dönem Eskil Belediye Başkanı Belgemen, halkına ve memleketine olan bağlılığını vurgulayarak, gelecek döneme ilişkin net mesajlar verdi.

Önceki dönem Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, son günlerde kendi geleceği hakkında çıkan spekülasyonlara açıklık getirdi. Belgemen, “Herkes kendi kafasından bir senaryo üretiyor, benim için kimi bir yerlere müdür yapar, kimi buradan gideceğimi yayıyor. Ancak benim ne müdür olma ne de görev alma gibi bir sıkıntım var. Benim tek derdim, yıllarca gönül veren ve memleketine sadık binlerce seçmenimizdir.” ifadelerini kullandı. Belgemen, geçmiş dönemlerde yaşanan seçim kayıplarına rağmen halkının ve memleketinin her zaman önceliği olduğunu belirterek, “Bizim ve seçmenimizin hiçbir adaya ya da başkana bağlılığı yoktur, sadece halkımız ve memleketimiz önemlidir.” dedi. Belgemen, halkının derslerini aldığını ve her zaman haklı davalarında yanlarında olacaklarını vurguladı.

Önceki dönem Eskil Belediye Başkanı Belgemen, “Sevgili kardeşlerim, herkes kendi kafasından bir senaryo üretiyor. Benim için kimi bir yerlere müdür yapar, kimi buradan gideceğimi yayıyor. Ancak benim ne müdür olma ne de görev alma gibi bir sıkıntım var. Siz kendinizi çok yormayın, ben bir şey olursa meraklılara haber ederim. Her şey elimdeydi, aday olurdum, benim öyle bir derdim ya da hevesim yok, inanın. Tek derdim ve düşüncem var: bana yıllarca gönül vermiş yanımda dim dik durmuş yüzde 90’ının hiç bekletisi menfaati olmayan tek istek ve düşüncesi memleket olan binlerce seçmenimiz var. Biz bir ekip ve gurubuz, bunlar ne derse ben onu yaparım, nitekim de yapıyorum. Benim hiçbir adaydan başkandan beklentim olmaz, olamaz da. Tek düşüncem halkımın ve seçmenimizin rahatlığı, huzuru. Bu güzel seçmene haklı davalarında sahip çıkan kazanır. Diğer dönemlerde çok ihmal edildiler, derslerini aldılar. Bizim seçmenimiz düzenli bir ordu gibi seçimden seçime toplanmaz. Karşı tarafın birçoğu bize karşı, küsenler, menfaati yerine gelmeyenler, istifa edenler, intikam almaya gelenlerle kuruluyor. Ancak bunlarla sonuç alınamaz.” dedi. Haber; Fatma Altınok