Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mutluluğa ilk adım: Sandıklı’da başlayan hayat birleşimi Aksaray’da taçlandı!

Avukat Büşra Karakuz ve Diş Hekimi Yusuf Kaya Filikci dünyaevine girdi

Avukat Büşra Karakuz ve

Afyonlu Fatma ve Nazir Karakuz ailesinin sevgili kızları Avukat Büşra Karakuz ile Aksaraylı Cavide ve Fahri Filikci ailesinin değerli oğlu Diş Hekimi Yusuf Kaya Filikci, gerçekleştirilen muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikahı, Afyon’un Sandıklı ilçesinde Belediye Başkanı Adnan Öztaş tarafından kıyıldı. Anayasa Mahkemesi Üyesi Yılmaz Akçil ve eşi Yasemin Akçil ile Fizyoterapist Ramazan Filikci ve Muradiye Çalışkan bu özel anın şahitleri olarak nikah defterine imzalarını attılar.

Kına Gecesi Sandıklı’da, Düğün Aksaray’da

Çiftin kına merasimi, Afyon Sandıklı Belediyesi Kentpark Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Büşra Karakuz’un ailesi, yakınları ve seçkin davetliler bu anlamlı geceye katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştılar. Düğün merasimi ise Aksaray’daki Bozoklu Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Filikci ve Karakuz ailelerinin dostları, bu özel günde genç çifti yalnız bırakmadılar.

Anlamlı tavsiyelerle nikah defteri gelinde

Nikah töreninde, Anayasa Mahkemesi Üyesi Yılmaz Akçil, nikah defterini gelin Büşra Karakuz’a takdim ederken, genç çifte sevgi, saygı, sabır, saadet ve sebat etmeleri gerektiğini hatırlatarak anlamlı tavsiyelerde bulundu. Akçil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık vurguladığı gibi, çiftin nesillerin devamı için çocuk sahibi olmaları gerektiğini belirtti ve bu konuda Cumhurbaşkanı’nın tavsiye ettiği çocuk sayısını hatırlattı.

Ömür boyu mutluluklar

Bizlerde, Büşra ve Yusuf çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu güzel günün her anı, sevgi ve huzur dolu bir geleceğin habercisi olsun. Çiftin aileleri, dostları ve tüm sevenleri için unutulmaz bir hatıra olarak kalacak bu muhteşem düğün, mutluluk dolu anlara sahne oldu.

* Fatma ALTINOK

VALİ KUMBUZOĞLU’NDAN TAŞPINAR’A ZİYARET: HALKLA
Sıradaki Haber Taşpınarlı kadından anlamlı mani; Hasan Dağı’nın otuyla çöpüyle, alnımızın akıyla bileğimizin gücüyle dokuduk biz bu halıyı….