Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Vizyoner’25’e Aksaray’dan güçlü katılım

İş dünyasının geleceğini şekillendiren MÜSİAD Vizyoner’25, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde etkileyici bir atmosferde düzenlendi. “Düzen, Düzensizlik ve Yeni Düzen – Konnektive” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe, MÜSİAD Aksaray Başkanı Av. Sefa Göktaş ile üyeler Hacı Mehmet Kesikbaş, Abdülkadir Başer ve Yusuf Uyar katıldı. Aksaray heyeti, program boyunca şehrin girişimcilik ve ticaret vizyonunu başarıyla temsil etti.

İş dünyasının geleceğini şekillendiren MÜSİAD Vizyoner’25, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde

Bu yılki etkinlik; değişen küresel düzende yeni bağların nasıl kurulacağına, ekonomik dönüşümün merkezinde yer almanın yollarına ve geleceğin ekonomisinin doğru okunmasına ilişkin kapsamlı bir çerçeve sundu. Konnektif düzen vurgusu, iş dünyasının yeni döneme nasıl adapte olması gerektiğine dair önemli ipuçları içerdi.

Program boyunca ekonomiden teknolojiye, inovasyondan kültüre uzanan geniş konu başlıkları ele alındı. Uluslararası şirketlerin CEO’ları, Nobel ödüllü bilim insanları, alanında öncü düşünürler ve dünyaca ünlü medya sanatçıları sahne alarak katılımcılara ilham veren sunumlar gerçekleştirdi. Bu sunumlar, hem yeni fikirler hem de uygulanabilir stratejiler açısından iş dünyasına güçlü bir yol haritası sundu.

Vizyoner’25, sadece bir etkinlik olmanın ötesine geçerek Türkiye’nin üretim gücünü, yenilikçi kapasitesini ve küresel rekabet vizyonunu ileri taşımayı amaçlayan bir buluşma niteliği taşıdı. Katılımcılar, dünyanın hızla değişen dinamiklerine yönelik kapsamlı bir bakış açısı kazanma fırsatı yakaladı.

MÜSİAD Aksaray heyeti, etkinliğin Aksaray’ın ticari geleceği açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtti. İş dünyasının yeni trendleriyle tanışmak, uluslararası bağlantılar geliştirmek ve vizyoner yaklaşımları yerel kalkınma adına değerlendirmek açısından programın son derece verimli geçtiği ifade edildi.

Haber Merkezi