Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Başkan Dinçer’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu!

İş birliği ve kalkınma hedefleri konuşuldu.

İş birliği ve kalkınma

MÜSİAD Aksaray Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek, iş birliği ve şehrin kalkınması için projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Aksaray’ın iş dünyası temsilcisi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette iş birliği ve şehrin kalkınması için yapılacak projeler ele alındı.

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından göreve ikinci kez seçilen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, sadece kutlama amaçlı olmayıp, iş dünyası ve belediye iş birliği ile şehrin geleceği adına verimli projeler üreterek iş birliklerini ileriye taşımayı hedefledikleri görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyarette MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, belediye ile iş birliklerinin şehrin sosyal ve ekonomik gelişimi için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Aksaray için el birliği ile çalışmaya, şehrimizi her alanda ileriye taşımak için projeler üretmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Dr. Evren Dinçer ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD ile olan iş birliğinin şehrin gelişimi açısından büyük değer taşıdığını belirtti. Başkan Dinçer, “İş dünyamızın desteği ile Aksaray’ı daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir kent yapma hedefimize birlikte yürüyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve Aksaray’ın geleceği için atılacak adımların planlanması ile son buldu. Fatma Altınok