Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhteşem düğün! Aksaray’da herkes bu düğünde!

AK Parti’nin önceki dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin oğlu Emre, Hilal Erarslan ile evlendi!

AK Parti'nin önceki dönem

AK Parti’nin önceki dönem milletvekillerinden Mustafa Serdengeçti’nin oğlu Emre, Mehmet Erarslan’ın kızı Hilal ile Aksaray’da görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

AK Parti’nin önceki dönem milletvekillerinden Mustafa Serdengeçti’nin oğlu Emre Serdengeçti ile Necibe ve Mehmet Erarslan’ın kızı Hilal Erarslan, 1 Eylül 2024 Pazar günü Aksaray’da düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

 


Aksaray Ağaçlı Havuz Başı’nda gerçekleşen düğün törenine siyaset ve bürokrasi dünyasından Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İlçe ve Belde Belediye başkanları, STK Başkanları ve iş çevrelerinden birçok tanınmış isim katıldı. Mustafa Serdengeçti ve Meryem Serdengeçti çifti, misafirleri kapıda karşılarken, gelin ve damadın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Emre ve Hilal’in nikahlarını Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer kıyarak genç çiftlere bir ömür mutluluklar diledi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’da Genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileyerek genç çiftleri tebrik etti.

Düğüne katılan davetliler, çiftin mutluluklarına ortak olurken, törende duygusal anlar yaşandı. Nikah töreni sonrası yapılan pasta kesimi ile eğlenceli anlar yaşandı. Gece boyunca devam eden etkinlikte davetliler, çiftin mutluluğunu paylaştı.

Yeni evli çift, düğün töreninde sevenleri ile doyasıya eğlenirken, Serdengeçti ve Erarslan aileleri, konuklara katılımları için teşekkür etti.

Yenigün Gazetesi ailesi olarak Hilal ve Emre Serdengeçti çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fatma ALTINOK

Aksaray-Konya Karayolu'nda iki otomobilin çarpışması
Sıradaki Haber Aksaray Konya yolunda can pazarı; 1’i çocuk 4 yaralı!