Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mimarlık Fakültesi Heyeti Bina Projeleri İçin Sunum Yaptı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mimarlık

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi heyeti, yapılması planlanan fakülte binasına dair projeleri istişare etmek amacıyla Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret etti.

 

Dekan Prof. Dr. Ali Ural öncülüğündeki heyeti Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda ağırlayan Rektör Arıbaş, fakültenin bina eksiğini mümkün olan en kısa zamanda tamamlamak istediklerini söyledi. Fakülte binası için akademisyenler ve öğrencilerin proje hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Dekan Ural, ilgili projelere ilişkin sunumlar yaptı. Toplantının ardından Rektör Alpay Arıbaş’a, rektörlük binası girişinde yapılan düzenlemelerin ardından oluşturulacak temsil alanında sergilenmek üzere iki adet halı hediye edildi. Halılardan birisi, tadilatı Sultanhanı’nda yapılan yaklaşık 100 yıllık bir İran Halısı. Diğeri ise yaklaşık 50 yıllık, Transilvanya modeli olarak bilinen Uşak imalatı orijinal bir halının replikası. Rektör Alpay Arıbaş, fakültedeki çalışmalardan dolayı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ural’a ve halıları fakülte adına hediye eden Öğretim Görevlisi Çiğdem Gürel Ağır’a teşekkür etti.

 

Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erşan Sever ve Araştırma Görevlileri Furkan Ulusoy ile Fazıl Bayrakçı da katıldı.

Bülten