Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, anlayış istedi

Milletvekili Altınsoy, anlayışınız için

Milletvekili Altınsoy, anlayışınız için teşekkür etti

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, mecliste Plan bütçe komisyonunda ve AK parti Grup yönetiminde yer alıyor. AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy milletvekili seçildiği ilk döneminde mesleği Mali Müşavir ve Muhasebeci olmasından da dolayı TBMM’sinde plan bütçe komisyonunda yer alıyor. Plan Bütçe Komisyonunda Aralık ayı ortasına kadar yoğun bir çalışma ortamına gireceğinden dolayı, telefonlara yetişmeyeceğinden dolayı ve ziyaretçi kabulünden dolayı sıkıntı yaşanabileceğini belirterek anlayış ve desteğiniz için teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy yayınladığı mesajda,  Sevgili hemşerilerim, değerli Aksaraylılar; Bugünden başlayarak, Aralık ayı ortasına kadar Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 2024 yılı bütçe görüşmeleri için yoğun bir mesaiye başlıyoruz.

Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri olarak komisyon çalışmalarında olacağız.

Komisyon çalışmaları nedeni ile zaman zaman telefonlara cevap veremeyebilir, ziyaretçi kabul konusunda sıkıntı yaşayabilirim.

Anlayışınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

TBMM çalışma ofisimiz, danışman arkadaşlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman hizmetinizde olmaya devam edecektir. Selam ve saygılarımla” dedi. Haber: Ağustos GERÇE