Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Aksaray MÜSİAD ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak saha çalışmalarına devam ediyor. Kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkan Adayı Çıtak, beraberindeki heyetler birlikte MÜSİAD Şube Başkanı Tamer Yalvaç’ı ziyaret etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık yapan MHP teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiriyor. Mahalli idareler seçimlerine adım adı yaklaşılırken, siyasi arenada hareketlilik hız kazandı.
Aksaray MÜSİAD Şube Başkanı Tamer Yalvaç ile bir araya gelen MHP teşkilatı, Aksaray’da yürütülen çalışmalar ve MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak tarafından hedeflenen proje ve çalışmalar hakkında görüşüldü.
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak, MÜSİAD Şube Başkanı Yalvaç ve Yönetim kuruluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Çıtak’a ziyareti esnasında MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok