Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de şok atama: Aksaray Merkez İlçe Başkanlığına bakın kim atandı!

MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığına Muhsin Arslan atandı.

MHP Aksaray Merkez İlçe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Merkez İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı. Parti tüzüğüne uygun olarak MHP Genel Merkezi’nin aldığı kararla, Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Muhsin Arslan, Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandı. Atama, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdirleri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın onayıyla gerçekleştirildi.

Yönetim Yetkisi Arslan’a Teslim Edildi!

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, İl Teşkilat binasında düzenlenen törende, saat 19.00’da, görev yetki belgesi ve yeni yönetim kurulu listesini Muhsin Arslan’a takdim etti. Görev değişimi törenine MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, önceki Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Kılıç, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Başarı Dilekleriyle Devir Teslim!

Devir teslim töreninde, eski başkan Mevlüt Kılıç, görevi yeni başkan Muhsin Arslan’a devrederken, karşılıklı olarak başarı dileklerinde bulundular. İl Başkanı Karataş ve Milletvekili Kaşlı, önceki yönetimin vefakâr hizmetlerine teşekkür ederken, yeni yönetimle birlikte Aksaray’da MHP’nin gücüne güç katılacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Başkan Karataş, “Bugüne kadar teşkilatımıza katkı sunan Mevlüt Kılıç ve ekibine şükranlarımızı sunuyor, Muhsin Arslan ve yeni yönetimine başarılar diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Aksaray için çalışacağız” dedi.

Yeni Başkan Muhsin Arslan ise yaptığı konuşmada, “Bu kutlu görevde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülküdaşlarımızla beraber Aksaray’da MHP bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Hakan Hidayet Deniz