Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP toyunu, bilge liderine anlattı

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’tan Güçlü Bir Vizyon Sunuldu*

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, geçtiğimiz Pazar günü Aksaray Spor Salonu’nda düzenlenen MHP Belediye Başkanları Aday Tanıtım Programı’nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderlik mesajını aktararak, Aksaray halkına teşekkür etti. Kaşlı, Toyumuza katılan hemşerilere ve Aksaraylılara gönderdiği selamlarında, “Allah Bilge Liderimizi başımızdan eksik etmesin” dileğinde bulundu.

Program kapsamında MHP’nin 11 Şubat 2024 Pazar günü Aksaray’da gerçekleştirdiği etkinlikte, Belediye Başkan adayları büyük bir coşkuyla tanıtıldı. İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak, Aksaray’ın gençleri, kadınları, yaşlıları, kimsesizleri ve engellileri için hazırladığı kapsamlı projeleri 1 Mart 2024’te gerçekleştireceği proje lansman toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacak. Çıtak’ın sunduğu projeler, şehrin çeşitli sorunlarına sağlam çözümler sunmasıyla dikkat çekiyor.

Bu önemli etkinlik, Aksaraylılara güçlü bir vizyon sunarken, MHP’nin iddialı belediye başkan adayı İrfan Çıtak, şehri daha yaşanabilir kılacak projeleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Haber: Avni Kuru

Türk Eğitim Sen Başkanı Ali
Sıradaki Haber Başkan Toprak’tan sert uyarı: ‘Dışardan gelen araba artistlik yapamaz!