Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP İl Başkanı Karataş; “Hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteriyorlar”

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş, 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulundu.

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

İl Başkanı Karataş, açıklaması kapsamında, “Kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü” idrak ediyoruz.
Yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görev olarak kabul edilmelidir. Tecrübelerinden ve birikimlerinden istifade ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak milli birliğimizin ve geleceğimizin de teminatı olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer büyüklerimizin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü kutluyorum, her birine yaşama sevincinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum.Kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü” idrak ediyoruz. Yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görev olarak kabul edilmelidir. Tecrübelerinden ve birikimlerinden istifade ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak milli birliğimizin ve geleceğimizin de teminatı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer büyüklerimizin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü kutluyorum, her birine yaşama sevincinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bülten

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in
Sıradaki Haber 3. Geleneksel Bağ Bozumu ve Pekmez Festivaline sayılı günler kaldı