Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP heyeti; Başbuğların mutlu gününde yalnız bırakmadı!

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Teşkilat Mensupları, Gülağaç’ta genç çiftin mutluluğuna ortak oldu

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP heyeti Gülağaç’ta düğünde bir araya geldi
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Teşkilat Mensupları, Gülağaç’ta genç çiftin mutluluğuna ortak oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Gülağaç ilçesinde düzenlenen bir düğün töreninde Gülağaçlılarla bir araya geldi. MHP Gülağaç İlçe Başkanı Adnan Başbuğ’un kardeşi ve Gülağaç Belediye Başkanı Doğan Başbuğ’un amcaoğlu, Jandarma Genel Komutanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevli Jandarma Kıdemli Albay Abdurrahman Başbuğ’un kızı Gülnur Başbuğ ile Mehmet Yeşildal’ın hayatlarını birleştirdiği düğünde MHP heyeti genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.
Nikah Şahitliğini Ramazan Kaşlı Yaptı
Düğün merasimine MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, MHP’li Gülpınar Belediye Başkanı Ersoy Kara ve MHP teşkilat mensupları katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Ramazan Kaşlı, törende yaptığı konuşmada evlilik kurumunun önemine değinerek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.
Kaşlı, nikah merasimi sırasında çiftlere öğütlerde bulunarak, evliliklerinin sevgi, saygı ve hoşgörü temelinde ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Ardından nikah defterini gelin Gülnur Başbuğ’a teslim eden Kaşlı, aileleri de tebrik etti.
İki Cihan Saadeti Diliyoruz
Törenin ardından bir açıklama yapan MHP heyeti, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, düğüne katılan tüm aileleri tebrik etti. “Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyoruz” ifadeleriyle mutluluklarını paylaşan MHP Aksaray teşkilatı, Gülağaçlı hemşehrileriyle bir araya gelmenin memnuniyetini dile getirdi.
Bu anlamlı buluşma, hem teşkilat mensuplarının birlikteliğini pekiştirirken hem de ilçe halkıyla kaynaşmayı sağladı.

Fatma ALTINOK

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası
Sıradaki Haber Başkan Koçaş: Motolüx Aksaray Spor Hakkını Alıyor!