Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP bir belde de daha adayını açıkladı! O aday iddialı projelerle geliyor

  Milliyetçi Hareket Partisi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yeşilova Belediye Başkan adayını belirledi. MHP’nin adayı, 2019 seçimlerinde kazandığı Yeşilova’da mevcut belediye başkanı Veyis Baysal’ın yerine Yavuz Çorapçı oldu. Çorapçı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde MHP’nin Yeşilova Belediye Başkan adayı olarak seçmenlerin karşısına çıkacak.

Yeşilova’da Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yavuz Çorapçı bu kez Yeşilova kazanacak diyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilova Belediye Başkanı aday olarak huzurunuza çıkmaktan onur duyuyorum. Yeşilova’mız için üretken belediye sloganıyla değişim ve gelişimin seçimini yapacağız” dedi.

Yeşilova’nın yeni Belediye Başkanı adayı Yavuz Çorapçı, seçim kampanyası kapsamında “Yeşilova kazanacak” sloganıyla önemli vaatlerde bulundu. Çorapçı, değişim ve gelişimi vurgulayarak mahalli seçimlere hazırlanan MHP’nin projelerini açıkladı.

Öncelikle, Yeşilova Belediyesi’nin kurumsal kimliğini güçlendirmeyi hedefleyen Çorapçı, belediyecilik ilkelerinden sapmadan vatandaşa daha etkili hizmet sunacaklarını belirtti. Ayrıca, yerel kalkınma odaklı projelerle Yeşilova’nın potansiyelini artırmayı amaçlıyor.

Corapçı, Bu değişim ve gelişim ile mevcut sorunları çözerek Yeşilova Belediyesi’ne kurumsal bir kimlik kazandıracağız. Kalkınma ve gelişim odaklı projelerimiz ile hepimiz gurur duyacağı bir Yeşilova’yı inşa edeceğiz.

Üretken belediyecilikteki ilkelerinden de bahseden Yeşilova MHP Belediye Başkanı adayı Yavuz Çorapçı milliyetçilik, çalışkanlık, adalet, dürüstlük, çağdaşlık, kalkınmacılık, katılımcılık, rekabetçilik ve şeffaflık ilkelerinde vatandaşlarına sunarak onlardan oy talep ediyor.

Yeşilova için projelerinde açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı adayı Yavuz Çorapçı, “Yeşilova Belediyesi hazır beton fabrikası kuracağını belirtti. Üretken belediye anlayışı ile günlük 600 metreküp hazır beton üretimi yapacak ve 35 gencimize iş sağlayacağız” dedi. Ayçiçek eleme ve paketleme fabrikası ile belediyemizin tarımsal kalkınmada en temel ihtiyaçlarına çözüm olmak için Ayçiçek eleme ve paketleme fabrikası kuracağız” dedi.

Yavuz Çorapçı, Yeşilova Belediyesi düğün salonu ile ilgili olarak da gençlerimiz için düğün salonumuzu yeniden restore edip evlenen çiftlerimizin düğün salonumuzdan ücretsiz olarak yararlanmasını sağlayacağız. taahhüdünü ve sözünü verdi.

Corapçı, Yeşilova Belediyesi Gençlik Merkezi ile sosyal belediye anlayışımızla gençlerimiz için spor tesisi projesini hayata geçireceğiz dedi.

Yeşilova kasabasındaki kanalizasyon projesiyle ilgili olarak da konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilova Belediye Başkanı adayı Yavuz Çorapçı, Yeşilova kanalizasyon projesi daha sağlıklı ve konforlu bir yaşamı hak eden Yeşilovalı hemşerilerim için Yeşilova’mızın tüm altyapı sorununu çözeceğiz.

Kurumsal belediyecilik içerisinde yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin yer aldığı kapsamlı bir kurumsal işbirliği ağı oluşturacağız.

Belediye Tarım Kooperatifi oluşturacağız diyen Çorapçı, tarımsal faaliyetleri yükseltmek çiftçinin karlılık payını arttırmak ve çiftçinin hak ettiğini alması için belediyemiz bünyesinde hizmet verecek bir tarımsal kooperatif kurulacaktır. Toprak Reformu Bölgesi’ndeki bütün araziler bağ kurulu, SSK’lı tüm Yeşilova halkımıza adaletli bir şekilde en az elli dekar olarak tapurlandırılacaktır sözünü verdi.

Yavuz Çorapçı son olarak da altyapı ve ulaşım projesi hakkında da bilgi vererek yolların su ve kanalizasyon sistemlerinin bakımı ve yenilenmesini sağlayacak önemli projelere odaklanacağız. 18 imar planını dahilinde şehir planı içinde bütün yollar açılacak sözünü verdi.

Yeşilova’nın altyapı ve kalkınma odaklı bu projeleriyle Yavuz Çorapçı, Yeşilova halkından destek istiyor. Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yeşilova için değişim ve gelişimi sağlamak isteyen MHP’nin adayı, vatandaşlardan tevazu, samimiyet ve gayretle destek bekliyor.

Haber: Avni Kuru