Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray’da ilk kez üst üste 2 defa milletvekili çıkarmıştır

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı; “Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray da oy oranı artırarak 2023 yılında Türkiye Yüzyılına imzasını atmış, mührünü vurmuştur. Aksaray da 54 yıllık tarihimizde bir yasama yılında milletvekili çıkarabilmiş ise diğer yasama yılında milletvekili çıkaramamış partimiz ilimizde tarihin de ilk kez üst üste 2 defa milletvekili çıkarmıştır” dedi.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı 14 Mayısta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri ve 28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri hakkında MHP İl binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

MHP İl binasında düzenlen basın toplantısına İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan MHP 28. Dönem milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Milletvekili adayları Mustafa Zavlak, Çiğdem Er, Fatih Doğan  ve partililer katıldı.

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; Aksaray’da sağduyulu ve sükûnet içerisinde geçti. Ben bu konuda tün il başkanlarımıza ve sağduyulu vatandaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

MHP Aksaray İ Başkanı Av. Mustafa Çölkesen sözlerinin devamında; Seçim sonuçlarında Türkiye genelinde Cumhur ittifakı mecliste çoğunluğu sağladı. MHP’de milletvekilliği sayısını artırdı. Bu bizler için başarıdır. Cumhurbaşkanımızda en yakın rakibine büyük fark atarak  seçimi sonuçlandırdı inşallah 28 Mayıs tarihinde yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanımızın bu farkı açarak tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğine en ufak bir endişemiz yoktur dedi. MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen sözlerine; Aksaray’da Cumhur ittifakı 3 Millet ittifakı bir milletvekili çıkarttı. Ben 4 milletvekilini de tebrik ediyor, Aksaray’ımız için hayırlı hizmetlere vesile olmalarını diliyorum diyerek sözlerine son verdi.

  1. dönem milletvekili seçilen MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ise burada yaptığı açıklamada; 14 Mayıs 2023 tarihinde yurt içi ve yurt dışı seçim çevrelerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Türk siyaset ve demokrasi hayatimiz açısından tarihi bir nitelik taşımaktadır dedi.

Türk milleti bütün dünyaya demokrasi dersi vermiş, irade hürriyetine sahip çıkmış ve bu seçimleri adeta bir Demokrasi şölenine çevirmiştir diyerek sözlerine devam eden MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı; Seçimler şeffaf, dürüst ve hukuk ilkeleri çerçevesinde yapılmıştır. Seçimlere rekor bir katilim gerçekleşmiş Türkiye ileri ve yüksek demokrasi standardını yakalamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmış tüm algı oyunlarını boşa çıkarmıştır.

Milletimizin arasına etnik ve mezhep fitnesi ekmek için fırsat kollayanlar layık oldukları müstahak cevabi Milletvekili Gene Seçiminde almışlar, aynısına da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turanda şahit olacaklardır.

Milliyetçi Hareket Partisi aldığı yüksek oy oranı ile 3. Parti konumuna gelmiş, muazzam bir basari yakalamıştır. Anketlerle partimizin oy oranlar üzerinden kundaklama süreci başlatanlar nihayet hak ettikleri cevabi almış hepsi iflas etmiştir. Bu küresel medya ülkü harekete bir özür borçludur ve derhal özür dilemelidir dedi

MHP Milletvekili Kaşlı sözlerine; Küresel basının itibar suikastına paralel olarak Aksaray da Milliyetçi Hareket Partisine milletvekili çıkarma şansı vermeyen medya temsilcilerine bu haberleri yaptıranlar yanılmış Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray da oy oranı artırarak 2023 yılında Türkiye Yüzyılına imzasını atmış, mührünü vurmuştur. Aksaray da 54 yıllık tarihimizde bir yasama yılında milletvekili çıkarabilmiş ise diğer yasama yılında milletvekili çıkaramamış partimiz ilimizde tarihin de ilk kez üst üste 2 defa milletvekili çıkarmıştır. Aksaray da çevre illerden farklı olarak bir hadise cereyan etmiştir. Çevre illerimizde her parti münferit olarak seçimlere katılırken Aksaray da Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin karşısında 7 düvel 7 parti tek bir çatı altında birleşmiş ve buna rağmen Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili çıkarmıştır. Bu altı çizilmesi gereken çok önemli bir siyasi anekdot olarak akıllarda kalmalıdır.

Bu irade ve inanç ile 28 Mayıs 2023 tarihinde hiç şüphesiz Türkiye’ mizin gelecek beş yılı emin ve milli bir duruşa emanet edilecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milli mücadelesine Allah’in izniyle devam edecek, özellikle milli savunma da yakaladığımız bu istikrarlı kalkınma daha da artarak devam edecektir. Cumhur İttifakı bundan sonraki beş yılın ve Cumhuriyet’in yeni yüzyılının güvencesi ve siyasi gücü olacaktır. Terör örgütleriyle ortaklık kuranlar, Türk milletinin egemenliğine pranga vurmaya çalışanlar mutlaka kaybedecek, bununla birlikte kazanan, zafere ulasan 85 milyon Türk vatandaşı olacaktır diye konuştu.

Haber: Avni Kuru