Programa, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Merkez İlçe Başkanı Muhsin Arslan, Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı İhsan Serdar Kolbaşı, Türkiye Kamu-Sen Aksaray İl Temsilcisi Ali Toprak, TÜRKAV Aksaray İl Temsilcisi İzzet Karatay, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Sanık, İl Kaçep Başkanı Nermin Fidan, THE Aksaray İl Başkanı Av. Ali Oğuz Şahin, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.
Toplantıda, yaklaşan bölge buluşmasına ilişkin hazırlıklar ele alındı. İl Başkanı Burhanettin Karataş, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, ülkemizin birliği ve kardeşliği için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ramazan Kaşlı ise toplantıda yaptığı konuşmada, MHP’nin milli birlik ve beraberlik konusundaki hassasiyetine dikkat çekerek, “Terörsüz, huzurlu ve güçlü bir Türkiye için mücadelemiz devam edecek” dedi.
Toplantının sonunda alınan kararların Aksaray’ın siyasi ve toplumsal gelişimine katkı sağlaması temennisiyle program sona erdi. Katılımcılar, MHP’nin sahada daha etkin çalışması ve halkla buluşmaların artırılması yönünde fikir birliğine vardı.
Haber Merkezi

