Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor, Fenerbahçe’ye boyun eğdi

Kuzeyboruspor, Fenerbahçe’ye boyun eğdi

Kuzeyboruspor, Fenerbahçe’ye boyun eğdi

Sultanlar liginin ikinci haftadaki lideri Kuzeyboruspor, Sultanlar liginin geçen yılki şampiyonun Fenerbahçe’ye İstanbul deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe Opet, Kuzeyboruspor’u 25-23 (29 Dk.), 29-9 (19 Dk.) ve 25-22’lik(27 Dk.) set sonuçları ile 3-0 mağlup ederek karşılaşmada 3 puanı alan taraf oldu.

Karşılaşmada Fenerbahçe Aslı Kalaç, M. Stysiak, Meliha Diken, Eda Erdem Dündar, A. Fedorovseva, B. Drca, (Gizem Özge, Ergül Avcı, Ada Germen, Buse Ünal),

Kuzeyboruspor ise ,  Gamze Kılıç, Tuğba Şenoğlu İvegin, Merve Atlıer, Wilhite Parsons, Edina Begic, Büşra Kılıçlı (Dilek Kınık, Sinem Beyazıt, İrem Çor, Yaren Işık) kadrosu ile mücadele etti.

Karşılaşmada Kuzeyboruspor 1 ve 3. Sette rakibi ile başa baş mücadele ederken, 2. Sette etkisiz bir oyun oynadı.

Karşılaşmada toplamda, Fenerbahçe 55, Kuzeyboruspor ise 36 sayı aldı. İki takım da 90 defa hücum yaptı. Fenerbahçe 42, Kuzeyboruspor 29 defa hucüm sayısı aldı. Fenerbahçe 8, Kuzeyboruspor ise 5 blok sayısı alırken, Fenerbahçe 5 Kuzeyboruspor ise 2 defa Ace yaptı. Fenerbahçe 13, Kuzeyboruspor ise 7 defa servis hatası yaparken, Fenerbahçe 11, Kuzeyboruspor ise 13 defa başarılı servis karşıladı. Fenerbahçe 2, Kuzeyboruspor ise 5 defa hatalı servis karşılayan taraf oldu.

Kuzeyboruspor bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Bu sonuçla Kuzeyboruspor haftayı 6 puanla 5’inci sırada tamamlarken, Fenerbahçe ise 7 puanla 3’ncü sırada tamamladı.

Kuzeyboruspor ligde 4’ncu hafta da 28 Ekim 2023 günü saat 18’de Aksaray’da Aydın Büyükşehir Belediyespor takımını konuk edecek. Haber: AğUstos GERÇE