Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor, Fenerbahçe opet karşısında 1-0 mağlup

Sultanlar liginde 3. Hafta

Sultanlar liginde 3. Hafta da İstanbul’da Burhan felek spor salonunda oynanan Fenerbahçe Opet ile Kuzeyboruspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk seti 29 dakika sürdü ve Fenerbahçe opet 25-23  kazandı.

Maça,  Gamze Kılıç, Tuğba Şenoğlu İvegin, Merve Atlıer, Wilhite Parsons, Edina Begic, Büşra Kılıçlı (Dilek Kınık, Sinem Beyazıt, İrem Çor, Yaren Işık) kadrosu ile başlayan Kuzeyboru kadın voleybol takımı TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanan karşılaşmada Fenerbahçe takımının servis hatalarına bir de blok sayıları ilave eden Kuzeyboruspor lider olarak girdiği hafta da, Fenerbahçe karşısında 11’nci sayıdan öne geçtiği müsabakayı 16’ncı sayıdan sonra karşılıklı sayılar aldılar.

Son sayılar oldukça çekişmeli geçti. Karşılaşma bir ara 21-21’e geldi. Seyirci desteğini de arkasına alan Fenerbahçe tempoyu da yükseltti. Karşılaşmada Fenerbahçe 22-21 öne geçti. Bu aralarda Kuzeyboruspor Başantrenörü Mehmet Bedestenlioğlu iki molayı üst üste aldı.

Karşılaşmanın ilk setinde  da Fenerbahçe opet 25-23 kazanarak ilk sette 1-0 öne geçti.

Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu yönetiminde ilk hafta da deplasmanda PTT’yi 3-1, ikinci hafta da sahasında Türk Hava Yolları takımını aynı sonuçla 3-1 mağlup ederek ikinci hafta da Sultanlar liginde liderlik koltuğuna oturmuştu.

Kuzeyboruspor, devam eden karşılaşmada Fenerbahçe karşısında karşılaşma nasıl sonuçlanacak hep birlikte göreceğiz. Haber: Ağustos GERÇE