Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru galibiyet serisi yakalamak istiyor

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aksaray’ın gururu Kuzeyboru, taraftarının desteğiyle ligdeki kötü gidişata dur demek için hazırlıklarını tamamladı. 6. İslamiyet Oyunları’nda Milli Takım forması giyen Ayşe Çürük ve Ege Melis Bükmen’in de takıma yeniden katılmasıyla kadrosu güçlenen Kuzeyboru, kritik İlbank karşılaşmasına odaklandı.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aksaray’ın gururu Kuzeyboru, taraftarının desteğiyle

Ligde 1 galibiyet ve 2 puanla 13. sırada yer alan temsilcimiz, alt sıralardan uzaklaşmak ve çıkışa geçmek için bu maçı mutlak kazanılması gereken mücadele olarak görüyor. Galibiyet serisi başlatmak isteyen Sultanlarımız, taraftar desteğini arkasına alarak sahada avantaj sağlayarak moral bulmayı hedefliyor.

Hakemler: İsmail Yıldırım – Zafer Özmen

Kuzeyboru yönetimi ve teknik heyet, Aksaraylıları bu önemli mücadelede takımı yalnız bırakmamaya davet etti. “Bu heyecan dolu maçta sende yerini al, tribünleri birlikte dolduralım!” çağrısıyla taraftarlara seslenen kulüp, salonda oluşacak güçlü destekle takımın çıkışa geçeceğine inanıyor.

Kuzeyboru’nun ligdeki konumunu güçlendirmesi ve üst sıralara tırmanması için büyük önem taşıyan bu karşılaşma için biletlerin hızla tükendiği belirtildi. Aksaray Spor Salonu’nda Pazartesi akşamı yaşanacak voleybol şölenine tüm sporseverler davet edildi.

Ağustos Gerçe