Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kurum Müdürlerinden yeni AFAD Müdürüne tebrik ziyareti

Aksaray’da kamu kurumları arasında dayanışma ve iş birliğini güçlendiren anlamlı ziyaretler gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Aksaray Defterdarı Ahmet Günçavdı, yeni göreve başlayan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray’da kamu kurumları arasında dayanışma ve iş birliğini güçlendiren anlamlı

Ziyaretlerde, kurumlar arası koordinasyonun önemi vurgulanırken, Aksaray’da afet ve acil durum yönetiminin güçlendirilmesine yönelik iş birliği konuları ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, “Eğitim kurumlarımızda afet bilincini artırmak için AFAD ile ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Defterdar Ahmet Günçavdı ise kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı için her zaman iş birliğine hazır olduklarını belirterek yeni müdüre görevinde başarılar diledi.

AFAD İl Müdürü Adil Arslan da nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Aksaray’da afetlere hazırlık ve müdahale kapasitemizi en üst seviyeye çıkarmak için kurumlarımızla yakın çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Fatma Altınok