Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçük Damla’nın Doğum günü, ailenin en büyük acısı oldu

Aksaray yasa boğan ölümlü kazada; doğum gününde toprağa verildi

Aksaray yasa boğan ölümlü

Doğum gününde feci kaza: 2 yaşındaki Damla ve Anneannesi Hayatını Kaybetmişti. Torun ve anneannenin cenazesi Çekiçler köyünde yapılan cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Aksaray’da meydana gelen feci kazada, 2 yaşındaki Damla Yağmur ve anneannesi Selver Karataş, servis midibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Kaza, Cumhuriyet Mahallesi TOKİ Konutları 5’inci etapta akşam saatlerinde meydana gelmişti.

Selver Karataş (60) ve torunu Damla Yağmur (2), yolun karşısına geçmeye çalışırken, Çapan M. (65) yönetimindeki 68 S 0765 plakalı servis midibüsünün çarpmasıyla ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, minik Damla’nın yaşamını yitirdiğini belirlerken, ağır yaralanan Selver Karataş ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza haberini alan aile üyeleri büyük bir şok yaşadı. Damla Yağmur’un dedesi Abdullah Karataş, eşi ve torununun ölüm haberini alır almaz fenalaştı ve gözyaşlarına boğuldu. Kaza sonrası hastaneye koşan anne Gülizar Yağmur (32), eşi Hüseyin Yağmur’u bir yıl önce kaybetmişti. Eşini kaybettikten sonra ailesinin yanında kalan Gülizar Yağmur, şimdi de kızı ve annesinin ölümüyle sarsıldı.
Küçük Damla’nın ve anneannesi Selver Karataş’ın cenazesi, sabah saatlerinde yakınları tarafından alınarak Çekiçler köyüne götürüldü ve doğum gününde toprağa verildi.

Kazaya karışan midibüs sürücüsü Çapan M., olayın ardından gözaltına alınmış. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Avni Kuru

AK Parti geçmiş dönem İl
Sıradaki Haber Fatih Yıldırıcı’nın acı günü: Annesi Fatma Yıldırıcı ebediyete uğurlanıyor!