Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirli ve yalan bilgiler üzerine açıklama yapıyorum; Adımı kullanarak spekülasyon yaratıyorlar!

Eskil Eski Belediye Başkanı Necati Belgemen’den mera işgali açıklaması

Eskil Eski Belediye Başkanı

Bazıları adımı kullanarak spekülasyon yapıyor, bu kirli ve yalan bilgileri çürütmek için bu açıklamayı yapıyorum

Eskil ilçesinin eski belediye başkanı Necati Belgemen, Kaputaş Yaylası’nda yaşanan mera işgali ve silahlı yaralanma olayı hakkında sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Belgemen, hem olayın detaylarını paylaştı hem de adının bu tür olaylarla anılmasını istemediğini vurguladı.

Belgemen, “Üç gün önce Kaputaş Yaylası’nda istenmeyen ve tasvip etmediğimiz bir silahlı yaralanma olayı meydana geldi. Her iki tarafa da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Allah şifa versin” dedi. Kendisi hakkında dolaşan bazı yanlış bilgilere de değinen Belgemen, adının bu olaylara karıştırıldığını belirterek, “Bazıları adımı kullanarak spekülasyon yapıyor, bu kirli ve yalan bilgileri çürütmek için bu açıklamayı yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Belgemen, görevde olduğu dönemde bu alanın imara açılması ve yapılaşmaya izin verilmesi iddialarına karşı çıktı. “Orayı ben ve benim dönemimde vermedim, benden önceki dönemde yapılmış ve göz yumulmuş. 2019’da göreve gelince yapı sahibi bana geldi ve ‘Burayı yapayım’ dedi, ancak ben kesinlikle karşı çıktım ve yapmasına müsaade etmedim” dedi.

Başkanlık görevini devrettikten sonra bölgede kaçak yapılaşmanın arttığını belirten Belgemen, “Görevdeyken bu tür işgallere izin vermedim. Şimdi ise herkes kazma kürekle yapı yapmaya başlamış. Baktığımda gördüğüm tablo beni rahatsız etti. Çoğu kişi ev yapmanın yanı sıra yer işgal etmiş, üstelik bu kişilerin çoğu camiden çıkmayan insanlar” diyerek duruma tepki gösterdi.

Necati Belgemen, açıklamasının sonunda vicdanının rahat olduğunu belirterek, “Mera işgallerine göz yummadım, birkaç kişiye ihtiyaçtan dolayı izin verdim ama yer işgaline asla müsaade etmedim. Her ne yapıyorsanız Allah için yapın, yoksa yaptıklarınız başınıza dert olur” ifadelerini kullandı.

Belgemen, ilerleyen günlerde köylerin imar durumuyla ilgili daha kapsamlı bir açıklama yapacağını belirterek sözlerini noktaladı. *Avni KURU

Aksaray Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler
Sıradaki Haber ASTİM Sanayi Sitesi’nde kriz çözüldü: Esnafın bekleyişi sona eriyor!