Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Korkmaz, yeni gelen Jandarma komutanlarını ağırladı

Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz, ilçeye yeni atanan Otoyol Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Yunus Emre Dölek ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Ahmet Can Kocatürk’ü makamında konuk etti.

Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz, ilçeye yeni atanan Otoyol Jandarma Komutanı

Gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Korkmaz yeni komutanlara görevlerinde başarılar dileyerek, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında jandarma teşkilatının önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında ilçedeki asayiş durumu, trafik güvenliği ve toplumun güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni komutanlar Dölek ve Kocatürk de nazik karşılamaları için Kaymakam Korkmaz’a teşekkür ederek, görevleri boyunca ilçenin güvenliği ve vatandaşların huzuru için çalışacaklarını ifade etti. Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennileri ve güvenlik konularına ilişkin kısa bilgilendirmelerle sona erdi.

Kaymakam Korkmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “İlçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında jandarma teşkilatımızın büyük önemi var. Yeni komutanlarımızla birlikte koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Ağustos Gerçe