Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Korkmaz Şehit Taşkale’yi kabrinde dualarla andı

Şehit Jandarma Komando Er Menderes Taşkale, şehadetinin sene-i devriyesinde Ağaören ilçesinde kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Programa Kaymakam Metin Korkmaz, İlçe Emniyet Amirimiz Harun Kolyigit, İlçe Müftüsü Adem Bozkurt ve kurum personelleri katıldı.

Şehit Jandarma Komando Er Menderes Taşkale, şehadetinin sene-i devriyesinde Ağaören

Anma töreni, dualar ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Katılımcılar, şehidin aziz hatırasını yad ederek, vatan için canını feda eden tüm kahramanlarımız için dualar etti.

Kaymakam Metin Korkmaz, törende yaptığı konuşmada, “Aziz şehitlerimizin fedakârlıklarını unutmamak ve onların emanetine sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur.” ifadelerini kullandı.

Tören boyunca şehit yakınları ve vatandaşlar, şehidin kabrine karanfil bırakarak dualarla hatırladı. Anma programı, şehitlerimizin hatırasına saygı duruşu ile son buldu.

Katılımcılar, vatan uğruna canlarını feda eden tüm kahramanların hatırasını yaşatmanın önemine dikkat çekerek, birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Fatma Altınok