Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karanlık Günler Kapıda: MEDAŞ’tan Aksaray’a Elektrik Kesintisi Uyarısı!

MEDAŞ, Ulukişla Köyü ve Yeşiltepe Beldesi’ni etkileyecek çalışmalar nedeniyle elektrik kesintisi duyurusu yaptı.

MEDAŞ, Ulukişla Köyü ve

Aksaray’da, MEDAŞ’ın yapacağı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Ulukişla Köyü ve Yeşiltepe Beldesi’nde elektrik kesintisi yaşanacak. Detaylar haberimizde!”

Aksaray’da elektrik abonelerini etkileyecek önemli bir duyuru geldi. Elektrik Dağıtım Şirketi (MEDAŞ), bölgede yapılacak bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle belirli bölgelere programlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Kesintinin başlama ve bitiş zamanları ise şu şekilde belirtildi: 17 Mayıs 2024 saat 10:00 ile 12:00 arasında.

Kesintiden etkilenecek bölgeler arasında Ulukişla Köyü ve Yeşiltepe Beldesi’nin bazı mahalleleri bulunuyor. Kesintinin yaşanacağı bölgeler arasında Fatih ve Yavuz mevkileri de bulunmakta.

Abonelere, kesinti öncesinde bazı önlemler alınması tavsiye ediliyor. Bunlar arasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, jeneratör kullanan abonelerin önlemler alması ve iş kazalarının önlenmesi için dağıtım şebekesi anahtarlama elemanlarının kontrol edilmesi yer alıyor.

Kesinti süresince daha fazla bilgi almak isteyen aboneler, 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni arayabilecekleri gibi, www.meramedas.com.tr adresinden de gerekli bilgilere ulaşabilecekler.

Hakan Hidayet Deniz