Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kanlı buluşma: Aksaray’da eski koca ile yeni koca arasında keser ve tornavidalı kavga! 3 ağır yaralı…

Aksaray’da eski koca ile yeni koca bir araya geldi.Kısa sürede aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüşürken çıkan kavgada ortalık kan gölüne döndü. İşte çıkan kavganın anbean görüntüleri;

Aksaray’da eski koca ile

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Aksaray’ın Çerdiğin Mahallesi’nde yaşanan kavgada eski koca Mücahit A.(26)ve yanında bulunan kardeşi Mikail A. (18)ve baba Yılmaz A, (47)yeni koca Ali D. (30) ile buluştu. Burada sözle başlayan tartışma kısa sürse kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada Mücahit A.Mikail A. Yılmaz A, keserle yeni koca Ali D.’ye  kafasından yaraladı. Ali D. yanında bulundurduğu torvida ile Mikail A. Yılmaz A,’yı karın bölgelerinden yaraladı.

Çıkan kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale ederken çıkan kavgada ağır yaralan 3 kişi 112 ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine nakledildi. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirilirken polis olayla ilgili inçleme başlattı.

Avni Kuru