Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamuya 1882 personel alımı yapılacak! Başvurular başladı

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için büyük bir fırsat kapıda!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, 26 kamu kurumu toplamda 1882 personel alımı yapacak. Subay, hemşire, mühendis, zabıta, müfettiş yardımcısı ve bilişim personeli gibi farklı pozisyonlar için açılan kadrolar, memur adaylarının ilgisini çekecek.

Hangi Kurumlar Personel Alımı Yapacak?

5 bakanlık, 12 belediye, Yargıtay, Diyanet İşleri Başkanlığı, Mevlana Kalkınma Ajansı, İnönü Üniversitesi, MSÜ, YTB, TÜBİTAK, SPK ve BDDK gibi önemli kurumlar bünyelerine personel alımı gerçekleştirecek. İşte bazı alımlar ve son başvuru tarihleri:

-Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ): 7 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Başvurular 3 Ekim 2024’te sona erecek.
-Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB): 4 alan uzmanı alımı yapacak. Başvurular 25 Ekim 2024’te sona erecek.
-Milli Eğitim Bakanlığı (MEB): 100 müfettiş yardımcısı alacak. Başvurular 25 Ekim 2024’te sona erecek.
-TÜBİTAK: 393 kısmi süreli proje personeli alımı yapacak. Başvurular 14 Ekim 2024’e kadar devam edecek.
-Milli Savunma Bakanlığı (MSB): Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına toplamda 733 askeri personel alacak. Başvurular 13 Ekim 2024’te sona erecek.

Memur olma fırsatı! Kamuya 1882 personel alımı yapılacak, Resmi Gazete’de yayımlandı, başvurular başladı
Memur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat ayaklarına geldi. Personel alımıyapacak 26kamu kurumu ve kadro sayıları belli oldu. Buna göre kamuya 1882 personel alımı yapılacak. Memur olmak isteyen adaylar belirtilen tarihlere kadar personel alımı ilanlarına başvurdukları takdirde belli sınavlardan geçecek. Subay, hemşire, mühendis, zabıta, müfettiş yardımcısı ve bilişim personeli gibi çeşitli pozisyonlar için yapılacak personel alımı ilanlarına kurumların kendi siteleri, İŞKUR veya e-Devlet gibi platformlardan başvurulabilecek. Peki hangi kurum hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Son başvuru tarihleri neler? İşte detaylar…

Memur olmak isteyen adaylar için personel alımı yapacak kurumlar ve pozisyonlar yayımlandı. Buna göre 26 kamukurumu 1882 işçi ve memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak? Personel alımı yapan kamu kurumları hangileri? Merak edilenler yanıt buldu.
26 KAMU KURUMU 1882 PERSONEL ALIMI YAPACAK
Memur olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre 5 bakanlık, 12 belediye, Yargıtay, Diyanet İşleri Başkanlığı, Mevlana Kalkınma Ajansı, İnönü Üniversitesi, MSÜ, YTB, TÜBİTAK, SPK ve BDDK olmak üzere 26 kamu kurumu 1882 adet personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? İşte listesi:
MSÜ 7 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Millî Savunma Bakanlığına bağlı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2 ağ uzmanı, 2 sunucu sistemleri uzmanı, 1 siber güvenlik uzmanı, 1 siber operasyon merkezi uzmanı, 1 son kullanıcı güvenlik sistemleri uzmanı olmak üzere 7 sözleşmeli bilişim personeli alacak.3 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 3 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
YTB 4 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Stratejik yönetim ve planlama, iç kontrol ve raporlama, bilgi yönetim sistemleri veya istatistik, veri analizi alanlarında en az 2 yıl çalışma tecrübesine sahip ve YDS’de düzenlenen yabancı dillerden en az birine sahip 1 alan uzmanı ve ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Avusturya, Avustralya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Lihtenştayn, Lüksemburg, Norveç ülkelerinden herhangi birinde ortaöğretim, lisans veya lisansüstü öğrenimini tamamlamış olmak ve ilgili ülkede vatandaşlarımıza yönelik faaliyet gösteren uluslararası kuruluş, STK, kamu kurumu, üniversite veya basın kuruluşlarında Başkanlığın çalışma alanları dâhilinde faaliyet göstermiş veya yukarıda sayılan ülkelerden herhangi birinde yaşayan vatandaşlarımızla ilgili olarak yurt içi veya yurt dışında faaliyet gösteren uluslararası kuruluş, STK, kamu kurumu, üniversite veya basın kuruluşlarında Başkanlığın çalışma alanları dâhilinde en az 1 yıl çalışma tecrübesine sahip olan İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Felemenkçe, Danca, Fince, İsveççe, Norveççe dillerinden birini bilen 3 alan uzmanı alacağını duyurdu.16 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
MEB 100 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın müfettiş ihtiyacını karşılamak üzere sınavla 100 Bakanlık müfettiş yardımcısı alımı yapacak.14 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
TEKİRDAĞ BELEDİYESİ 4 MEMUR ALIMI YAPACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı 4 müfettiş yardımcısı alacağını duyurdu.23 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 1 Ekim 2024 tarihinde sona erecek
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI 10 MEMUR ALIMI YAPACAK
Diyanet İşleri Başkanlığı 10 müfettiş yardımcısı alacağını ilan etti.23 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 4 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
MEVLANA KALKINMA AJANSI 3 PERSONEL ALIMI YAPACAK
Mevlana Kalkınma Ajansı; lisans mezunu, YDS’de C düzeyinde yeterlilik alan, KPSS’de en az 80 puan alan, kamu kesimi veya özel kesimde aşağıdaki konularda en az beş yıl fiilen başarılı olan; a) Planlama, programlama, b) Proje üretimi, tasarımı ve yönetimi, c) Strateji geliştirme, strateji yönetimi, ç) İzleme ve değerlendirme, d) Tanıtım, danışmanlık, e) Şehircilik ve çevre, f) Araştırma-geliştirme, g) Bilgi ve iletişim teknolojileri, ğ) Finansman, h) İnsan kaynakları yönetimi, ı) Uluslararası ticaret, i) Hukuk; 50 yaşını doldurmamış 3 uzman personel alacağını duyurdu.23 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 4 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 110 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
İnönü Üniversitesi Rektörlüğü; 52 hemşire, 11 sağlık teknikeri, 2 fizyoterapist, 1 diyetisyen, 1 psikolog, 1 mühendis, 2 büro personeli, 1 çözümleyici, sistem programcısı, 2 programcı, 2 teknisyen, 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 30 destek personeli, 1 odyolog, 1 kütüphaneci olmak üzere toplamda 110 sözleşmeli personel alımı yapacak.23 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 7 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
TÜBİTAK 393 İŞÇİ ALIMI YAPACAK
TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi’nde (BİLGEM) istihdam edilmek üzere 393 kısmi süreli proje personeli (Aday araştırmacı) alacağını duyurdu.23 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 14 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
SPK 5 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 5 adet yazılım geliştirme uzmanı alacağını duyurdu.24 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 8 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
MSB 733 ASKERİ PERSONEL ALACAK
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı için 498 muvazzaf subay, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için 105 muvazzaf subay, Hava Kuvvetleri Komutanlığı için 130 muvazzaf subay olmak üzere toplamda 733 askeri personel alacak26 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 13 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
YARGITAY 4 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Yargıtay Başkanlığı sözlü sınav başarı sırasına göre 4 sözleşmeli bilişim personeli alacak.30 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 11 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI 1 ENGELLİ İŞÇİ ALACAK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı engelli işçi alımı ilanında ön lisans mezunu bir büro görevlisi alacağını duyurdu.30 Eylül 2024 tarihinde başlayan başvurular 15 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
DİKMEN BELEDİYESİ 2 MEMUR ALIMI YAPACAK
Sinop ili Dikmen Belediye Başkanlığı 1 mühendis ve 1 zabıta memuru alacağını ilan etti.1 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 4 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
HOPA BELEDİYESİ 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Artvin ili Hopa Belediye Başkanlığı bünyesine 1 veteriner hekim ve 1 mühendis olmak üzere 2 sözleşmeli personel alımı yapılacak.1 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 4 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
MADEN BELEDİYESİ 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Elazığ ili Maden Belediye Başkanlığı bünyesine 1 mühendis ve 1 ekonomist olmak üzere 2 sözleşmeli personel alımı yapılacak.1 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 3 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
ALAY BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI YAPACAK
Niğde ili Alay Belediye Başkanlığı bünyesine 1 muhasebeci alınacak.1 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 3 Ekim 2024 tarihinde sona erecek
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 133 ADET ZABITA MEMURU ALACAK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 133 adet zabıta memuru alınacak.3 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 11 Ekim 2024 tarihinde sona erecek
PALU BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI YAPACAK
Elazığ ili Palu Belediye Başkanlığı 1 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alacağını duyurdu.8 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 10 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
BDDK 45 PERSONEL ALIMI YAPACAK
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden mezun 10 memur, 10 mühendis, 1 grafiker, 1 sekreter, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Web Tasarımı ve Kodlama bölümlerinden mezun 5 tekniker, Bilişim Teknolojileri alanı kapsamında yer alan dallardan (Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik, Yazılım Geliştirme, Bilgisayar Teknik Servisi, Veri Tabanı Programcılığı veya Web Programcılığı), ElektrikElektronik Teknolojisi alanı kapsamında yer alan Elektronik, Görüntü ve Ses Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme, Haberleşme Sistemleri veya Büro Makinaları Teknik Servisi dallarının birinden lise mezunu 5 teknisyen, B sınıfı ehliyetine en az 5 yıldır sahip olan lise veya önlisans mezunu 5 şoför olmak üzere toplamda 45 idari personel alacak.10 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 20 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 15 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Kültür ve Turizm Bakanlığı; Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, Kıdemli DevOps Uzmanı, Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı, Kıdemli Önyüz Geliştirme Uzmanı, Kıdemli Yapay Zekâ Geliştirme Uzmanı, Ağ Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), Yazılım Geliştirme Uzmanı (JAVA, Sistem Uzmanı, Test Otomasyon Uzmanı, Ürün Yönetimi ve İş Analizi Uzmanı pozisyonları için toplamda 15 sözleşmeli bilişim personeli alacak.17 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
PÜTÜRGE BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI YAPACAK
Malatya ili Pütürge Belediye Başkanlığı 1 adet veri hazırlama ve kontrol işletmeni alacağını duyurdu.21 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
BOZKÖY BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI YAPACAK
Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı harita, harita kadastro, harita ve maden ölçme, harita teknikerliği, harita ve kadastro ön lisans programlarının birinden mezun ve B sınıf ehliyeti olan 1 tekniker alacağını duyurdu.21 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
ADALET BAKANLIĞI 300 İCRA MÜDÜR YARDIMCISI ALACAK
Adalet Bakanlığı, Resmi Gazete’de yer alan ilana göre alım için yazılı sınav 7 Aralık’ta ÖSYM’nin Ankara’daki 2 ayrı sınav merkezinde yapılacak, sınav süresi 105 dakika olacak.Adaylarda, Türk vatandaşı ve 35 yaşını doldurmamış olmak, hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu veya adalet meslek eğitimi ön lisans bölümlerinden mezun olma şartları aranacak.Ayrıca icra katipleri arasından naklen atamayla alınacak 100 icra müdürü ve yardımcısını belirlemek adına yapılacak Görevde Yükselme Suretiyle İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı da 8 Aralık’ta gerçekleştirilecek.24 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 30 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
MUCUR BELEDİYESİ 1 MEMUR ALIMI YAPACAK
Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı bünyesine 1 veri hazırlama ve kontrol işletmeni (VHKİ) alınacak.29 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurular 31 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.
HACIABDULLAH BELEDİYESİ 2 MEMUR ALIMI YAPACAK
Niğde ili Hacıabdullah Belediye Başkanlığı bünyesine 1 zabıta memuru ve lise vedengi okuldan mezun 1 memur alınacak.4 Kasım 2024 tarihinde başlayan başvurular 6 Kasım 2024 tarihinde sona erecek
BİGA BELEDİYESİ 2 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK
Çanakkale ili Biga Belediye Başkanlığı bünyesine mühendis pozisyonu için 2 sözleşmeli personel alımı yapılacak.11 Kasım 2024 tarihinde başlayan başvurular 15 Kasım 2024 tarihinde sona erecek

Başvurular Nereden Yapılacak?

Adaylar, ilgili kurumların internet siteleri, İŞKUR veya e-Devlet platformları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. İlanlarda belirtilen tarihlerde başvuru yapacak adaylar, gerekli sınavlardan geçerek istihdam edilecek.

Bu büyük fırsat için adaylar, belirtilen tarihlere dikkat etmeli ve gerekli belgelerle başvurularını zamanında yapmalıdır.
Haber Merkezi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi İl
Sıradaki Haber MHP İl Başkanı Karataş; “Hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteriyorlar”