Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kalbi durdu; Tekrar çalıştırdılar! 112 Sağlık ekipleri zamana karşı yarıştı!

Aksaray’da kalp krizi geçiren yaşlı adamı 112 ekiplerinin hızlı müdahalesi hayata döndürdü.

Aksaray’da kalp krizi geçiren

Aksaray’ın Kılıçaslan Mahallesi’nde 77 yaşındaki Mustafa Ç., kalp krizi geçirerek ölümden döndü. 112 ekiplerinin hızlı müdahalesi, yaşlı adamı hayata bağladı.

Aksaray, Kılıçaslan Mahallesi’nde kalp krizi geçiren 77 yaşındaki Mustafa Ç., 112 ekiplerinin zamanında müdahalesi ile hayata döndürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Kılıçaslan Mahallesi 1332 sokakta ikamet eden Mustafa Ç. (77), aniden fenalaşarak yere yığıldı. Yakınlarının durumu fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede adrese ulaşan 112 sağlık ekipleri, Mustafa Ç.’nin kalp krizi geçirdiğini tespit ederek hemen kalp masajına başladı. Hızlı ve etkili müdahale ile Mustafa Ç., hayata döndürülerek durumunun ciddiyeti göz önünde bulundurularak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. 77 yaşındaki Mustafa Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavisinin hastanede devam ettiği bildirildi.

Hakan Hidayet Deniz