Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadınların gücü tarlada da kutlandı: CHP’den anlamlı anneler günü etkinliği!

Aksaray CHP’nin İl Başkanı Bilal Özdemir ve yönetimi, tarım alanında emek veren kadınları unutmadı.

Aksaray CHP'nin İl Başkanı

CHP İl Başkanı ve yöneticileri, tarlalarda çalışan emekçi kadınların anneler gününü özel bir kutlama etkinliğiyle onurlandırdı.

CHP’nin il başkanı Bilal Özdemir ve yönetimi, anneler gününde tarlalarda çalışan emekçi kadınları unutmayarak onları özel bir kutlama etkinliğiyle onurlandırdı. Merkez ilçe başkanı Sibel Altınpınar, kadın kolları başkanı Elif Gökkış ve il ile ilçe yöneticileri, tarlalarda çalışan kadınların önemine dikkat çekmek amacıyla bir araya geldi.

Kutlama etkinliğinde, tarlalarda emek veren kadınlarla bir araya gelinerek onların emeği ve fedakarlığı takdir edildi. Kadınlar için özel olarak hazırlanan etkinlikte, çeşitli hediyeler verilerek anneler günü kutlandı.

CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, yaptığı açıklamada, tarım sektöründe çalışan kadınların toplumun temel direği olduğunu ve onların emeğinin önemini vurguladı. Özdemir, “Tarlalarda çalışan kadınlarımızın anneler gününü unutmamak ve onların emeklerini takdir etmek bizim için son derece önemlidir. Onların fedakarlığı ve emeği, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için büyük bir katkı sağlamaktadır” dedi.

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Özdemir, tarım sektöründe çalışan kadınların hak ettikleri değeri görmesi gerektiğini vurguladı.

Fatma Altınok