Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadın, demokrasi mücadelemizin temel taşlarından biridir!

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ferhan Polat, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde kadınların demokrasi ve toplumsal hayattaki rolünün önemine dikkat çekti.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ferhan Polat, 5 Aralık

FERHAN POLAT’TAN 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI YAYINLADI:

Kadın, demokrasi mücadelemizin temel taşlarından biridir!
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ferhan Polat, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde kadınların demokrasi ve toplumsal hayattaki rolünün önemine dikkat çekti.

AK Parti’de önceki dönem Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve iki dönemdir İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yapan Ferhan Polat, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Polat açıklamasında, kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanındığı bu tarihin Türkiye demokrasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Polat konuşmasında, “5 Aralık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kadınların seçme ve seçilme hakkına kavuştuğu, demokrasi mücadelemizin temel taşlarından biridir” dedi.

Kadınların toplumun her alanındaki rolüne değinen Polat, kadınların üretim gücü, aile yapısının omurgası ve toplumsal dönüşümün en önemli taşıyıcısı olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Eğitimden istihdama, siyasetten sosyal hayata kadar kadınların önünü açan her adım, Türkiye’nin yarınını güçlendiren bir yatırımdır. Kadın güçlendiğinde aile güçlenir, toplum güçlenir, ülke büyür.”
Türkiye’yi emekleriyle, cesaretleriyle, sabırlarıyla ileri taşıyan tüm kadınlara saygı duyduğunu belirten Polat, kadınların haklarının genişlemesinin ülkenin geleceğini de güçlendirdiğini söyledi.
Açıklamasının sonunda Polat, “Sesimiz, emeğimiz, varlığımız bu ülkenin en kıymetli gücüdür. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Fatma ALTINOK