Japon Pazarı Aksaray’da dördüncü şubesini açtı!
Kalite ve ucuzluk 24 yıldır Aksaray’da!

Büyük Bölcek Caddesi’nde yoğun ilgi gören açılışta vatandaşlar indirimli ürünlere akın etti.
Aksaray’da uzun yıllardır hizmet veren Japon Pazarı, Hamidiye Mahallesi, Nora AVM karşısında ve Ereğlikapı mahallesindeki şubelerinin ardından dördüncü mağazasını Büyük Bölcek Mahallesi’nde Büyük Bölcek caddesi üzerinde açtı. Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle bilinen Japon Pazarı, açılışa özel çok sayıda üründe indirim ve kampanya düzenledi. Vatandaşlar kampanyalı ürünlerden faydalanmak için mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de, “Büyük Bölcek Mahallesi’nde yaptığımız düzenlemelerin ardından bölgeye olan ilgi arttı. Japon Pazarı’nın dördüncü mağazasını burada açıyoruz. İnşallah diğer mahallelerde de benzer yatırımları görürüz.” dedi.
ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise, “Belediye Başkanımızın yenilediği Büyük Bölcek Caddesi artık pırıl pırıl, yemyeşil bir hale geldi. Bu çalışmalar esnafımızın ve vatandaşlarımızın da ilgisini artırdı. Japon Pazarı 24 yıldır Aksaray’a hizmet veriyor, şube sayısının 4’ten 14’e çıkmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Japon Pazarı Yönetim Kurulu Başkanı Mahzuni Özbek, açılışta yaptığı konuşmada, “Hepimiz sizler için çalışıyoruz. Aksaraylılara her zaman kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte kurdele kesilerek mağaza resmen hizmete açıldı.
Açılışla birlikte vatandaşlar istedikleri ürünleri çok çok indirimle birlikte aldılar.
Celil Acar

