Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Teşkilatı sahada; esnafın sorun ve taleplerini dinliyor!

İyi Parti Aksaray Teşkilatı

İyi Parti Aksaray Teşkilatı yerel seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafı ile bir araya geldi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi halkın nabzını tutan İyi Parti Teşkilatı, esnaf ve vatandaşın sorun ve talebini dinlemeye devam ediyor.
Sanayi esnafıyla bir araya gelen İyi Parti Teşkilatı esnafın sorun ve talebini dinleyerek çözüm bulma yolunda istişarelere bulundu. Vatandaşlara seçimler üçüncü bir yol açmak için seçim çalışmaları yürüten İyi Parti Teşkilatı 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerine tüm hızıyla hazırlanıyor.
Sanayi esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İyi Parti Teşkilatı, esnaflar sıcak ve samimi bir şekilde sohbet etti. “Aksaray hak ediyor” sloganıyla seçimlere hazırlanan iyi parti, esnafla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlemeye gayret ediyor.
İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve İl Yöneyim Kurulu üyeleri sanayi esnafını ziyaret etti.
İyi Parti Teşkilatı tarafından yapılan açıklamayla; “Bütün sanayi esnafımızın kapısını çalıp, istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Önce Yüce Allah daha sonra vatandaşımızdan aldığımız güç ile yorulmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aksaray’ımıza ve hemşehrilerimize en İYİ hizmeti vermeye talibiz” ifadesi kullanıldı.

Haber : Fatma Altınok